Mødet med Robert

Ifølge kalenderen har vi taget hul på efteråret, men udenfor byder vejret stadig på luft over 20 grader, sol og lunt fjordvand. Det betyder at der stadig er mulighed for skønne kajakture på fjorden og udendørs filmoptagelser.

Man mærker efterårets komme ved at det bliver tidligere mørkt og hurtigere koldt når solen går ned. Vand og luft er dog stadig varmt nok til at der kan øves teknik og trænes rul. Min første vending kom på plads i sidste uge og det gav et boost til selvtilliden at erfare jeg godt kan, men blot skal øve mig for at blive bedre.

November rykker nærmere og det betyder, at der skal tænkes en del på Fjällräven polar. Jeg har indledt et samarbejde med Robert, som er fotograf – og som har været så venlig at tilbyde mig assistance i processen. Vi har været på optagelse et par gange og Robert har sendt et par smagsprøver på hvad han kan. Jeg skal vænne mig til at være foran kameraet, men jeg kan allerede nu mærke at jeg er i kyndige hænder. Hvis bare jeg følger Roberts anvisninger, skal der nok komme noget godt ud af det samarbejde.

Vores timer sammen har allerede kastet nogle sjove ideer af sig, som skal afprøves, samtidig med at vi har den overordnede ramme nogenlunde på plads.

De små klip i filmprocessen kan findes her på siden og på min youtube kanal, som jeg har oprettet på Roberts anbefaling. Søg MichaelUpNorth på youtube, så skulle du gerne finde kanalen. Tilføj dig gerne som abonnent og giv filmene et like, så er du med til at støtte mig i processen.

Det er ikke svært at finde gode lokationer langs fjorden, hvilket man tydeligt kan se på de første små produktionser lavet ved kajakklubben i Bramsnæs vig og ved Munkholmbroen. Sidstnævnte har jeg nu haft fornøjelsen af at opleve fra en helt ny side. Jeg plejer at køre over, men har nu haft fornøjelsen af at sejle under og nyde den fra en helt anden vinkel.

Jeg skal have lavet en beskrivelse af hvem jeg er på ca. 350 tegn, komme med et personligt citat og bud på hvad jeg vil bidrage med, hvis jeg kommer med på polareventyret. Her kunne jeg godt bruge hjælp fra dig der læser med.

  • Hvad tænker du er vigtigt at have med i en beskrivelse af mig?
  • Er der noget du tit hører mig sige, som kunne være et personligt citat?
  • Hvad tænker du at min personlige tilstedeværelse kommer til at bidrage med af positive ting, som de andre rejsefæller vil have glæde af?

Kom gerne med nogle gode bud på min person set udefra.

Mine gåture har ligget lidt stille hen over sommeren, men nu er det tid til at komme i gang igen. Om ikke så længe sker der en udskiftning i fuglearterne langs fjorden. Nogle flyver videre til andre destinationer for at overvintre, mens andre kommer til fjorden for at bruge vinteren her. Det bliver en sjov proces at følge.