Om

Jeg er årgang 1971 bosiddende i Holbæk med min samlever og vores 3 børn. Jeg holder meget af at opholde mig ved Isefjorden, hvor jeg lader op med vandreture og kajaksejlads.

Denne hjemmeside blev til på baggrund af et stærkt ønske om at deltage i Fjällräven Polar, en 300 km. hundeslædetur i den arktiske vildmark. Fordi jeg gerne ville stemmes mod nord kom hjemmesiden til at hedde MichaelUpNorth.

Efterfølgende har siden fungeret som personlig blog, der beskriver mit liv i fjordlandet – intet er for småt og intet er for stort. Alt hvad der optager mig og aktiverer min skrivelyst kan i princippet ende med et blogindlæg.

Drømmen om at opleve vinteren i den arktiske kulde eksisterer stadig. Det samme gør drømmen om at udforske Lapland noget mere, så jeg håber fremtiden kan byde på flere blogindlæg fra de nordlige himmelstrøg.

Måske finder du noget blandt mine indlæg der har din interesse og får lyst til at vende tilbage igen og igen. Hvis du vil holdes opdateret med nye indlæg, kan du følge mig på facebook, instagram eller twitter. Du skal selvfølgelig også være velkommen til bare at kigge ind på siden ind i mellem.

God læselyst

Mvh. Michael