Håber vi ses i naturen en dag

Nu hvor der er 12 dage tilbage af afstemningen om deltagelse i Fjällräven polar er det vist tid til et indlæg om mine tanker og oplevelser. I skrivende stund er jeg tæt på 700 stemmer, højest placerede dansker og nummer 3 i opløbet.

Kampen om polarturen

Siden den 15. november, hvor kampen om polarturen blev skudt i gang, er det lykkedes mig, at blive overvældet igen og igen. Overvældet over de mange mennesker der lægger mange kræfter i at hjælpe mig med at nå min drøm. Overvældet over de mange positive tilkendegivelser jeg har mødt de gange jeg har været på gaden. Overvældet over at jeg lige nu oplever genkendelse uanset hvor jeg kommer. “Var det ikke dig jeg hørte i P4? Du skal have min stemme.” “Jeg tror jeg har set dig på facebook, nu går jeg hjem og stemmer“. Det er blot nogle af de kommentarer jeg møder i forhold til genkendelse.

En mand har inviteret mig på kaffe, så jeg kunne se familiens slædehunde. Vi snakker ferie, vinter, kulde og meget andet når jeg møder folk på gaden. En mand skynder sig at stemme, vi får en god snak og pludselig iler han videre. 10 minutter efter er han tilbage. “Nu har jeg fundet min kone, hun vil også gerne stemme” siger han og så bliver endnu en stemme afgivet.

En tidlig morgen deler jeg foldere ud til pendlere på stationen. Kort tid efter bliver følgende skrevet på min facebook væg. Tak for din folder, min stemme er nu givet, jeg håber en Holbæk’er kommer med 😉 Håber vi ses i naturen en dag 🤗”.

Kampen om polarturen
En barndomsven giver en formiddag med musik på torvet i Holbæk, mens jeg deler foldere og småkager ud.

At give noget tilbage

Al den venlighed og opbakning giver mig en ubeskrivelig lyst til at give noget tilbage, så da et opslag omkring julehjælp ruller over min facebook væg får jeg en ide. Jeg kigger på mit økonomiske råderum og tager en beslutning. De første 5000 stemmer giver en krone til julehjælpen i Holbæk. Senere er jeg på Holbæk Radio, hvor jeg fortæller, at man både giver en stemme til at jeg kan få opfyldt min drøm og samtidig støtter julehjælpen. Vi dobler op siger radiochefen straks, så nu giver de første 5000 stemmer på mig 2 kr. til økonomisk trængte familier i Holbæk.

Der er 12 dage tilbage af afstemningen. Jeg håber at nå de 5000 stemmer, så jeg kan give 10.000 kr. til Julekomitéen af 1922, som familier kan søge hvis de har børn, en lav indkomst og bor i Holbæk Kommune.

Du kan komme frem til siden hvor du kan stemme ved at klikke her