Hjælp mig ud i kulden


Jeg har en drøm. En drøm om at køre 300 km på en hundeslæde i den arktiske vildmark. En drøm om at overnatte i et koldt og uendeligt snelandskab. En drøm om at udfordre mig selv i et barskt vinterklima.

Sådan lyder de indledende ord i min præsentationsvideo til Fjällräven polar, som offentliggøres den 15. november. Filmen er lavet af Robert Findal, som på har lagt lyd og billeder til mine første ideer. Som alle andre kreative processer har det selvfølgelig udviklet sig undervejs og det færdige resultat er en blanding af mine og Roberts ideer, bl.a. kom ideen til scenerne i Pro-Outdoor i Holbæk fra Robert.

Robert Findal har filmet og produceret min præsentationsvideo.

En række aktører har velvilligt spillet med og der er mange at takke, men uden tilladelse fra Bramsnæs sejlklub, der udlånte kajak og klubhus ville en vigtig del mangle. Ligeledes ville filmen ikke have været den samme uden velvilje fra Pro-outdoor i Holbæk, som gav os lov at filme i butikken. Den vigtigste at takke er dog Robert Findal, som har stillet sig til rådighed og lagt mange timer i mit projekt, fordi han syntes det er en spændende udfordring jeg har givet mig selv og gerne støtter mig på min vej. Filmen kan ses på min præsentation på Fjällräven Polars hjemmeside når afstemningen begynder den 15. november.

Mine brochurer er færdige og klar til uddeling, så i den kommende tid skal der føres “valgkamp” på gader og stræder.

Følg med på facebooksiden michaelupnorth, hvor jeg vil gøre opmærksom på hvor jeg er og se frem til en snak, hvis du skulle komme forbi. Hvis du tager billeder i forbindelse med min kampagne og deler dem på de sociale medier vil jeg blive rigtig glad for opslag på facebooksiden. Deler du på instagram må du meget gerne benytte dig af #tags der knytter mig til Fjällräven. #fjallravenpolar osv. og også gerne #michaelupnorth

Hvis du er blogger, journalist, radiovært eller på anden måde en storyteller, som vil hjælpe mig med at få min historie ud, så kontakt mig gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *