Sol og lunt fjordvand

Ifølge kalenderen har vi taget hul på efteråret. Udenfor byder vejret stadig på luft over 20 grader, sol og lunt fjordvand. Det betyder at der stadig er mulighed for skønne kajakture på fjorden.

Man mærker efterårets komme ved at det bliver tidligere mørkt og hurtigere koldt når solen går ned. Vand og luft er dog stadig varmt nok til at der kan øves teknik og trænes rul. Mit første rul kom på plads i sidste uge. Det gav et boost til selvtilliden at erfare jeg godt kan, men blot skal øve mig for at blive bedre.

Filmoptagelser til Polar

November rykker nærmere og det betyder, at der skal tænkes en del på Fjällräven polar. Jeg har indledt et samarbejde med Robert. Han er fotograf og har været så venlig, at tilbyde mig assistance i processen. Vi har været på optagelse et par gange og Robert har sendt et par smagsprøver på hvad han kan. Jeg skal vænne mig til at være foran kameraet, men jeg kan allerede mærke at jeg er i kyndige hænder. Hvis bare jeg følger Roberts anvisninger, skal der nok komme noget godt ud af det samarbejde.

Vores timer sammen har allerede kastet nogle sjove ideer af sig, som skal afprøves, samtidig med at vi har den overordnede ramme nogenlunde på plads.

De små klip i filmprocessen kan findes her på siden og på min youtube kanal, som jeg har oprettet på Roberts anbefaling. Søg MichaelUpNorth på youtube, så skulle du gerne finde kanalen. Tilføj dig gerne som abonnent og giv filmene et like, så er du med til at støtte mig i processen.

Det er ikke svært at finde gode lokationer langs fjorden. Det kan man tydeligt kan se på de første små produktioner lavet ved kajakklubben i Bramsnæs vig og ved Munkholmbroen. Sidstnævnte har jeg haft fornøjelsen af at opleve fra en helt ny side. Jeg plejer at køre over, men har nu haft fornøjelsen af at sejle under og nyde den fra en helt anden vinkel.

sol og lunt fjordvand ved Munkholmbroen

Mine gåture har ligget lidt stille hen over sommeren, men nu er det tid til at komme i gang igen. På trods af sol og lunt fjordvand vil der om ikke så længe ske en udskiftning i fuglearterne langs fjorden. Nogle flyver videre til andre destinationer for at overvintre, mens andre kommer til fjorden for at bruge vinteren her. Det bliver en sjov proces at følge.