Morgentur i skoven

Når jeg har opgaver i Nordsjælland går jeg som regel en tur i store dyrehave inden jeg møder. Torsdag den 12. april var en kold morgen, hvor termometret i bilen viste 4 grader og blæsten gav en omgang ekstra chillfaktor. Af sted på landevejen og østpå da den flotteste solopgang åbenbarede sig og jeg måtte selvfølgelig holde i vejkanten og nappe nogle billeder.

Det blev en god morgen, hvor jeg også fik fanget spætten, som jeg længe har haft i søgeren. Derudover bogfinken, en andefugl og nogle grågæs. Jeg kunne have blevet ved for skoven summede af liv, men jeg havde også en deadline som jeg var begrænset af.

Bogfinke (han) i Store dyrehave ved Hillerød den 12. april 2018
Flagspætte i Store Dyrehave ved Hillerød den 12. april 2018
Flagspætte i Store Dyrehave ved Hillerød den 12. april 2018
Grågæs i Store Dyrehave ved Hillerød den 12. april 2018
Troldand (hun) i store dyrehave ved Hillerød den 12. april 2018.