Looking for the summer


Look deep into the April face
A change is clearly taking place
Looking for the summer
The eyes take on a certain gaze
And leave behind the springtime days
Go looking for the summer


Længsel efter sommer.

Når vi nærmer os slutningen af april og vejret begynder at blive varmere. Når blomster og træer springer ud. Når vi trækker i de kortærmede bluser og bukser, så popper ovenstående tekst op i mit indre og sangen nægter at slippe igen. Så ved jeg det er tid til at finde den gamle Chris Rea cd frem fra gemmerne eller søge videoen på YouTube og begynde arbejdet med min længsel efter sommer.

Det er på dette tidspunkt jeg må overveje hvordan jeg bedst muligt kommer gennem trangen til at opgive alt. Blot give mig hen til drømmen om at slå mig ned som livsnyder på en fjern strand, hvor jeg lever af næsten ingenting.

Det har helt klart hjulpet at få bygget pergolaen på østterrassen, hvor vindruen og blåregnen slænger sig henover sommeren. Hvor morgenkaffen kan nydes når de lune morgener begynder. Det hjælper dog ikke på det faktum, at jeg ikke lige kan gå ned på nærmeste strand og tage en morgensvømmetur i det lune vand. Eller gå sommeren i møde som livsnyder på bare tæer. Længslen mod sommer er der stadig og Chris Rea drøner rundt i mit hoved.

De gode minder

Den brugbare vej ud af rastløsheden i år, gav mig ideen til at koble fortid, nutid og fremtid i temaet “looking for the summer” hvor jeg på min Instagram profil har postet billeder fra tidligere år på min fremtidige sommerdestination. På den måde har gode minder fra et sted jeg vil genbesøge i nær fremtid, hjulpet mig med at udholde lysten til at slippe alle tøjler i nutiden.

looking for the summer

Det er endelig lykkes at komme i gang med havkajak, som ellers var et projekt der så ud til at måtte udskydes endnu et år. Heldigvis skabte et tilfældigt møde en ny mulighed og i tirsdags var vi på vandet første gang i vores nye klub. En varm og solbeskinnet maj aften med sejllads på fjorden var noget der gav ro i sjælen. “Dig og mig Alfred“, som man ville sige i Emil fra Lønneberg, når man i tosomhed nyder en skøn sommeraften.

Nu vil ud og nyde det gode vejr og samværet med familien. God lørdag.

And still I stand this very day
With a burning wish to fly away
I’m still looking
Looking for the summer