Mit 2020 i billeder

Vinteren var primært våd og grå, men den 26. februar vågnede vi med sne i haven. Den var hurtigt væk igen, men vi nåede lige at finde inspiration til at bestille juleferie i nord.

Marts blev Danmark lukket ned og det gav masser af tid hjemme. Terrassen blev bygget færdig og den har gennem sommeren været flittigt brugt.

Forår i fjordlandet

Nedlukningen har givet tid til mange ture på fjorden. årets længste dag, nød vi solnedgangen på vandet.

Kajak på Isefjorden

Med telt og godt humør tog vi sydpå og tilbragte noget af sommeren på Møn. Selvfølgelig med besøg på smukke Møns klint.

Møns klint

Med camping under broen.

Camping under broen

Der blev senere på året padlet rundt om Møns klint i kajak. Det bedste sted at befinde sig, mens hedebølgen rasede.

Møns klint

Der er brugt mange timer i kajakken i år. I september gik turen til det sydfynske. Rundt om Tåsinge og Valdemars slot set fra vandsiden.

Valdemar slot

En weekend i juni blev der sejlet op gennem Roskilde fjord fra Lyndby i Syd til Kulhuse i Nord. En kold og smuk November morgen blev kajakken igen sat i Roskilde fjord ved Lyndby. Denne gang gik turen til Roskilde og retur.

Lyndby

Der er brugt rigtig mange timer på vandet. Med mere end 1100 tilbagelagte kilometer er der sejlet rundt om Orø nogle gange i år.

Orø

Det er blevet til en del solnedgange, men også meget smukke solopgange. Juleferien mod nord blev aflyst, så der blev også padlet hen over julen. Sidste kajaktur i december bød på denne meget smukke solopgang.

Hammer bakke

Godt Nytår!